tiistai 5. lokakuuta 2010

Kuulumisia tauon jälkeen

On tullut vieteltyä vähän hiljaiseloa viime aikoina. Uskallan kai tässä vaiheessa paljastaa Uutisia (Lue rivien välistä ;) ). Olen ollut vähän pahoinvoiva ja kaikki energia on mennyt työpäivistä selviämiseen. Ei ole jäänyt kotiin sitten kauheasti energiaa, mutta tässä lähiaikoina pitäisi kuulemma olla taas energisempi olo. Toivotaan toivotaan!

Sain eilen Hilcolta kauan odotetut kankaat ja tilasin myös nauhoja. Nyt odotellaan sitten sopivan valoisaa hetkeä, että saan otettua kivoja kuveja ja päivitettyä puotiin.

Irtisanoin verkkomaksupainikkeet, kun tuntuu tuo minun kaupantekoni tulevan muuta kautta. Sinänsä voin kyllä suositella Suomen Verkkomaksut Oy:n palveluita. Palvelu oli kaikin puolin hyvää ja useimmiten jopa loistavaa. Olen myös aikeissa sopivassa hetkessä siirtää kaupan toiselle alustalle, tässä nykyisessä on pari niin perustavaa laatua olevaa hankaluutta, että vaikka olen kovan työn tehnyt sivujen eteen, niin olen valmis sen vaivan näkemään uudestaan. Paljon on hyvääkin, etten täysin palvelua kuitenkaan moiti.

Markkinointiin täytyy myös panostaa vielä kovasti, että homma lähtee kunnolla liikkeelle. Ideoita on olemassa, kun jostain jumppaan vielä sen energian toteuttamiseen.

Sisustustavaraa en ole vielä uskaltanut tilata, vaikka Forma-messuilla oli kaikkea niiin ihanaa! Kunhan ihmiset ensin löytäisi pienen puotini. Mutta ystävällä aion teettää jouluksi juttuja. Hän tekee ihania minikirjoja ja niin huolella ja taitavasti! Täällä voi ihastella: tiutau.vuodatus.net. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti