keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Hemmottelua ja haaveita..

Meillä on sairasteltu flunssaa ja muutenkin on tullut otettua vähän etäisyyttä ompelujuttuihin. Näemmä sitä tulee luonnostaan pieniä pausseja, jotta jaksaa sitten täysillä hörhöillä. Sormet alkaa kaipaamaan tekemistä. Hain tänään ihanan virolaisen käsityölehden kaupasta. Oli muutenkin vähän sellainen hemmottelupäivä, tai ainakin yritystä- halusin mennä rauhassa kahvilaan istuskelemaan, mutten kuitenkaan jaksanut ajaa suosikkipaikkoihini, joten poikkesin lähimmässä Arnoldsissa. Ei se sitten tietenkään ollut sellainen elämys, kuin vaikka Pyynikin näkötornilla poikkeaminen olisi ollut. Kyllä se elämästä nautiskelu vaatii esteettisesti miellyttävän ympäristön ja oikean fiiliksen.

Meillä kävi remonttifirmasta mies arvioimassa saunan ja kylpytilojen remontin kustannuksia. Tai siis urakkatarjous tulee sähköpostissa. Oli oikein mukava ihminen ja syntyi heti luottamus, että on ammatti-ihmisestä kyse. Hän on niin työllistetty, että alustavasti puhuttiin, että ensi vuoden puolella päästäisiin remonttia tekemään. Katsotaan nyt sitten miten isoa remppaa tehdään lopulta. Jospa sitä kerrankin hieman harkitsisi mihin soppaan päänsä pistää. Eihän tuo väliaikainen pesutiloista luopuminen elämää ainakaan helpota ja ystävällä on ollut juuri aika ikäviä remontointikokemuksia, meinasin sanoa takana, mutta valitettavasti ei vieläkään. Taas joudutaan purkamaan huonoa työnjälkeä. Tätä meidän "aarretta" on kovasti kehuttu ja jotain kertoo tuo työtilanne, ettei ihan heti pysty ottamaan uusia töitä vastaan.

Olisi se ihana päästä valitsemaan uusia laattoja. Niitä kun on tullut ihailtua aina rautakaupassa ohi kulkiessaan.. Laskeskellaan jahka saadaan tarjous ja keskustellaan miehen kanssa, että koska ja mitä ja kuinka isosti. Onneksi on mies ja järki :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti