tiistai 17. elokuuta 2010

Valmis laukku

Laukku tosiaan valmistui aamulla, mutta säädin aika kauan tuon tuotemerkin kanssa, että sain sen ommeltua nätisti. Samoin valaistus ei tuntunut olevan kohdillaan, että olisin saanut kauniita kuvia. Luovutan laukun luultavasti jo huomenna tilaajalle, joten tilaisuuksia kuvaamiseen paremmalla valolla ei nyt vain ole.

Aamupäivällä paistoi aurinko, ja kuviin tuli varjot ja illalla ei sitten taas ollut valoa riittävästi.


Yksityiskohtia laukusta:

Seuraava projekti on tehdä kaksi isoa laukkua tilauksesta, jotka ovat identtisiä tämän laukun kanssa:


Jotain uutta olisi kiva näihin kyllä keksiä. Noita isoja nappeja minulla on juuri se 2 kappaletta. Eli jos joku tahtoo tällaisen, niin valitettavasti ihan presiis samanlaista ei ole mahdollista saada. Kankaitakin on rajallinen määrä, mutta vielä noista muutaman pystyy tekemään. Tykästyin erityisesti tuohon keskellä olevaan kankaaseen ja siitä on tulossa ihanan romanttinen versio ruusukangasreunuksella. Itselle mielekkäintä olisi tehdä jokaisesta laukusta uniikki, mutta kangastakaan ei kannata lähteä ostamaan tilkku kerrallaan. Ja sitähän tehdään mitä tilataan :). Parasta tässä on se, että joku oikeasti haluaa minun omin käsin tekemiäni laukkuja!

Minulla on nyt hakusessa juuri oikeanlainen patjakangas (valkoisella pohjalla beigeä raitaa), mutta onpas yllättävän vaikeaa löytää! Kaikenlaisia ihanuuksia on kyllä tullut vastaan, mutta kun on vahva mielikuva siitä mitä haluan, niin sitähän täytyy saada. Kankaasta on tulossa pinnasängyn suojia.


Pitsiliinoja haalin myös aina kun esim. kirppiksellä niitä vastaan tulee. Värjään niistä sitten mieleiseni värisiä ja käytän esim. näin:

Kyseessä on siis liivihame, lisää kuvia löytyy verkkopuodin kuva-albumista. Nyt on sen verran tullut laitettua kuvia tähän postaukseen, että saa tältä erää riittää :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti