tiistai 9. marraskuuta 2010

Kutimet käteen ja kynttilät palamaan...

Sain ystävältä vinkin ihanasta baskerimallista. Sitä olikin tosi kiva neuloa ja voisipa kokeilla tehdä toisenlaisesta langasta samalla mallilla. Eikä muuten mennyt montaa iltaa, kun baskeri oli valmis, oli aika koukuttava.Kuvaa klikkaamalla pääset ohjeeseen.


Seuraavassa vielä lähempi kuva kuviosta:


Muuten ei olekaan ollut hirmuisesti energiaa (vieläkään) puuhata kivoja juttuja. Pahoinvointi on kyllä hellittänyt, mutta nyt on ollut pari työllistävää projektia työn alla, joihin on mennyt aikaa viikonlopuista ja illoista. Välillä on mennyt enemmän aikaa stressaamiseen siitä, että pitäisi jaksaa tehdä enemmän. Ystäväni kanssa juteltuani oma pääni selkeni siinä mielessä, että nyt karsin kalenteria ja keskityn omaan hyvinvointiini enemmän ja sitä kautta masuasukin hyvinvointiin. Eli en ota uusia projekteja nyt vastaan. Ei onneksi ole ollut mitään ongelmia raskauden kanssa, mutta välillä migreeni on vaivannut. Toukka on enemmänkin potkinut mammalle tsemppiä ja liikkeet masussa ovat tuntuneet jo jonkun aikaa <3.

Verkkopuoti ei ole ottanut vielä tuulta alleen ja toki se on paljon kiinni siitäkin, etten ole ehtinyt markkinoimaan. Vaikka väkeä siellä käy paljon, kauppakäynti ei vaan vilkastu. Täytyy miettiä, miten kauan sitä kannattaa pitää yllä ja ainakaan en uskalla tilata enempää tavaraa. Aion viedä mainoksia ainakin neuvoloihin ja kirjastoihin ja toivottavasti se alkaa tuottaa tulosta. Muitakin ideoita olisi, kun vain olisi enemmän energiaa toteuttaa! Kankaat ovat omasta mielestäni aivan ihania, mutta eivätkö ne kuvissa näytä niin upeille, vai haluavatko ihmiset päästä hypistelemään ennen ostopäätöstä, en tiedä?!

Mutta onneksi joulu on tulossa ja saa polttaa kynttilöitä, mikä on ihanaa! Joulu on vuoden parasta aikaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti