maanantai 29. marraskuuta 2010

Mainoksia ja muuta puuhastelua


Tällaisia niistä mainosjulisteista tuli. Viiririvistön on tarkoitus olla hieman kaareva ja alareunaan tulee lisäksi pieniä mukaan otettavia lappusia, joissa on puodin osoite. Koko on A4.

Tein myös pienempiä tulosteita, johon ei tule kangastilkkuja. Leikkasin vain reunat kuviosaksilla.Yritän saada nopsaan nyt sen liivimekon valmiiksi, että pääsee muihin projekteihin käsiksi. Sunnuntaina tulee väkeä askartelemaan joulukortteja, joita tosin lapset on jo tehneet aikamoisen kasan valmiiksi. Puuhastelen varmaan itse sitten jotain muuta kivaa. Tekisi mieli kokeilla tehdä Tilda-lintuja noilla Hilcon-kankailla. Ainakin tästä finecordista tulisi suloinen lintu:


Ja simppelistä turkoosista finecordista ja pitsinauhasta voisi tulla aika kiva pariksi kukalliselle linnulle:

2 kommenttia:

  1. Komea mainos ja huomiota herättävä noiden kangaslippujen kanssa. Kaikki nuo sinun suunnitelmasi pajoista ja joulukorttiaskarteluilloista kuulostavat tosi hyviltä. Voi kun asuisin lähempänä, niin tulisin viivana ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kati :). Jonkilainen säännöllinen ompelukerho olisi myös tosi hauska, varsinkin kun jokainen järjestäisi sen vuorollaan. Jotenkin ihmiset tuntuu olevan niin kiireisiä, ettei sellaista ainakaan vielä ole tänne saatu aikaan. Pitäisi olla aina joulu, siinä kun on sitä omaa tunnelmaansa ja kiireet unohtuu.

    VastaaPoista